Woontour Poperinge 21/10/17

De Westhoek heeft heel wat te bieden. Poperinge, helemaal in het zuiden in deze streek, is hierbinnen een uniek pareltje. Want welke stad kan zoveel bijzondere troeven voorleggen?

Wonen in Poperinge staat voor wonen in alle rust, weg van fileleed, voor elk budget en naar jouw eigen wens. Je vindt er woningen in een aangenaam wooncentrum met alle voorzieningen en op ieders maat. De volgende jaren komen er bovendien meer dan 500 nieuwe wooneenheden bij, in de stadskern en in de deelgemeenten!

Werken dichtbij huis is in Poperinge perfect mogelijk. Tal van kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde KMO’s hebben hun plaats ingenomen in de binnenstad en de uitgebreide industriezone Sappenleen. Zij zoeken voortdurend het juiste werktalent: dit bewijzen de vele vacatures die vandaag te vinden zijn.

Daarnaast vind je in deze fraaie stad tal van nieuwe en vernieuwde evenementen terug: braderieën, tentoonstellingen, expo’s, opendeurweekends… Noem maar op en je vindt het in Poperinge. Je wordt er ook verwend met een uitgebreid vrijetijdsaanbod. Zo hebben we onder meer ons Sport- en Recreatiebad De Kouter, een uitgebreid jeugdaanbod en kinderopvang. Niet voor niets kreeg Poperinge het label van Kindvriendelijke Gemeente.

En zeg nu zelf: niets is zo ontspannend als te relaxen en te genieten van het goede leven én alle recreatiemogelijkheden in de stad en zijn groene omgeving. Kortom, Poperinge raakt je helemaal.

Wil je dit alles helemaal zelf ontdekken? Kom gerust proeven van het goede leven tijdens de woontours in Poperinge op zaterdag 21 oktober 2017

Datum

21 oktober 2017

Programma Woontour Poperinge

  • Ontvangst in gotische zaal van het stadhuis (Grote Markt 1) met ontbijt
  • Verwelkoming en voorstelling van Poperinge door Jurgen Vanlerberghe, schepen van huisvesting
  • Vertoning van onthaalfilm
  • Voorstelling woonaanbod: bezoek met bus aan enkele woonprojecten o.l.v. Habito Woonwinkel
  • Lunch bij Passage Food-Drinks
  • Voorstelling vrijetijdsvoorzieningen: rondrit met golfkarretjes langs enkele belangrijke locaties
  • Ontspannen in Sport- en Recreatiebad De Kouter
  • Afscheid met cadeau

Meer informatie over Poperinge

www.poperinge.be

Contactpersoon

Florentien Lahoutte

Florentien.Lahoutte@poperinge.be

057 34 66 89

Deel deze pagina