Woonproject De Vloei, Ieper

Woonproject De Vloei, Ieper
Gepubliceerd op 22-11-2019

In De Vloei is er voor elk wat wils. Je kan er een woning huren of kopen of een stuk bouwgrond kopen en zelf je woning bouwen. Bij zowel de stad Ieper als bij de wvi kan je een ‘sociale’ of ‘vrije kavel’ aankopen.

Voor de huurwoningen en sociale koopwoningen kan je terecht bij de sociale bouwmaatschappij Ons Onderdak. Sleutel-op-de-deur-woningen worden aangeboden door de firma’s Imfiro en Bostoen. Deze laatste zal voor de stad een achttal woningen en één appartementsblok realiseren.

Aangenaam klimaat

Duurzame huizen van de toekomst, autoluwe straten, kinderen die ongeremd buiten kunnen spelen, ruimte voor natuur en water... Iets wat jij zoekt? De Vloei is een wijk met een aangenaam klimaat zowel ecologisch als sociaal. Er wordt gestreefd naar een aangename woon- en leefomgeving door speelruimte te voorzien, veel groen, bankjes. Bovendien wordt de wijk voor iedereen gerealiseerd: jonge gezinnen, ouderen, huurders, kopers, … en dit dankzij de betaalbaarheid van en diversiteit aan ecologische, energiezuinige woningen.

Algemene duurzaamheid in de wijk: meer en betere mogelijkheden voor spel, ontmoeting, rust, ontspanning.

Meer info

www.devloei.be

 

Contact

Hein Lapauw - Duurzaamheidsambtenaar

Ter Waarde 1, 8900 Ieper

+32 57 45 16 72

duurzaam@ieper.be

 

Leven in Ieper, wonen in De Vloei

Voor mensen die alleen het goeie van een stad willen, zonder de nadelen.

Ontdek Ieper!

 

 

Deel deze pagina