Hannelore Leeuwerck

Hannelore Leeuwerck
Gepubliceerd op 17-11-2016
De Westhoek biedt vele parels, ook minder tastbare zoals een familiale sfeer, een no-nonsense stijl en open karakter, jong ondernemerschap, innovatie, toerisme,…  Hier zijn heel veel mogelijkheden. Daar wil ik deel van uitmaken! - Hannelore Leeuwerck

Hannelore is 35 jaar en woont samen met haar man en twee flinke dochters in Sint-Eloois-Winkel. Ze is een ambitieuze dame met pit die steeds opnieuw streeft naar open en eerlijke communicatie. Hannelore werkt bij VOKA West-Vlaanderen als account manager voor de regio Westhoek.

Westhoekroots

Haar roots liggen in de Westhoek: haar ouders zijn beiden afkomstig uit Reningelst. Doordat haar vader uitweek naar Izegem voor zijn werk in de familiale schoenmakerij groeide Hannelore op in Izegem.

Ondernemers helpen met hun dromen

Haar job is om ondernemers in de Westhoek te helpen groeien. Dit doet zij door aanwezig te zijn binnen de bedrijven, innovatieve bedrijven te bezoeken en te zorgen voor werving op alle mogelijke manieren. Door haar functie bij VOKA - een werkgeversorganisatie “door ondernemers voor ondernemers” – helpt Hannelore ondernemers in de Westhoek bij het realiseren van hun dromen.

Voor Hannelore is werken bij VOKA als thuiskomen, met waarden zoals respect, eerlijkheid, integriteit en ambitie.

Een hart voor de Westhoek

De inwoners van de Westhoek zijn kritisch, maar eens je hun hart hebt verovert is dit voor eeuwig, wat perfect aansluit bij haar persoonlijkheid. Voor Hannelore heeft de Westhoek veel te bieden. De prachtige natuurgebieden, pretparken, pittoreske dorpen, geen files, innovatieve bedrijven en nog zoveel meer.

Deel deze pagina