Westhoek Express levert streekproducten in zuiden van de Westhoek

Westhoek Express levert streekproducten in zuiden van de Westhoek
Gepubliceerd op 08-07-2021
"Vaak kregen we de opmerking dat mensen daar niet konden geraken binnen de openingsuren of dat het te ver was. Westhoek Express moet die problemen nu oplossen." - Geert Gombeir - Westhoek Express

Vanaf juli kan je in het zuiden van de Westhoek streekproducten bij je thuis laten leveren door de Westhoek Express. “In de Westhoek heb je met Liaison in Heuvelland, Koket in Poperinge en Lokaalmarkt in Ieper drie platformen waar particulieren en professionelen streekproducten van de Westhoek kunnen kopen. Maar vaak hoorden we dat het voor klanten vaak daar niet konden komen binnen de openingsuren of dat de afstand te groot is. Omgekeerd is het dan voor de producent niet eenvoudig om tijdens de dag het transport te regelen. Met Westhoek Express willen we dit transportprobleem nu oplossen." klikt het bij initiatiefnemers Geert Gombeir en Sophie Pattyn. 

Leveren bij je thuis, in je restaurant maar ook in vakantiehuisjes 

Liaison in Heuvelland, Koket in Poperinge en Lokaalmarkt Ieper zetten reeds in op het centraliseren van streekproducenten. Ze werken al met afhaalpunten, maar door het aanbieden van deze thuislevering via Westhoek Express wordt nu een nieuwe publiek bereikt. In breed perspectief kijken we naar de particulier, de restauranthouder die aan de slag wil met al het lekkers van de streek of de toerist die we letterlijk en figuurlijk willen laten proeven van de Westhoek … genietend als God naast Frankrijk!

Westhoek Express brengt streekproducten uit de Westhoek aan huis - Sofie Pattyn

© Westhoek Express

Proefproject

Het proefproject start nu voor 3 jaar in Poperinge, Heuvelland, Ieper, Lo-Reninge en Vleteren en bekijkt gaandeweg de opportuniteiten om verder te groeien of samen te werken met andere spelers rond dit concept.

Op www.westhoekexpress.be vind je meer informatie en hoe je de streekproducten kan bestellen als particulier, restaurateur of toerist.

logo Westhoek Express - Alle het lekkers van de Westhoek bij je thuis

Lees ook:

rural parcel delivery - Zes voedingsproducenten uit de Westhoek kiezen voor milieubewuster transport

 

Beelden: ©Westhoek Express

 

Deel deze pagina