Twee Westhoek-locaties in de top-vijf mooiste camperplaatsen van België

Twee Westhoek-locaties in de top-vijf mooiste camperplaatsen van België
Gepubliceerd op 29-06-2022

Voor een leuke vakantie of weekendje uit met de camper hoef je niet per se naar het buitenland te trekken. Ook in de Westhoek hebben we toplocaties beschikbaar!
Deze ondernemers uit de Westhoek zagen een opportuniteit in het reizen in eigen land tijdens de coronapandemie, startten een camperpark op en vielen hiermee in de prijzen...

Bonterie

In 2021 werd de Bonterie reeds verkozen als beste Belgische camperlocatie van het jaar. Dit jaar kroont Camptoo - een online platform voor campers - hen tot één van de vijf mooiste camperplaatsen in België.

Camphoeve de Bonterie is gelegen in Keiem, een deelgemeente van Diksmuide. Vertoef met je camper naast de boerderij, tussen de weilanden van het zwartbonte melkvee. Op deze locatie geniet je van het mooiste dat de Westhoek te bieden heeft.
Tijdens je verblijf beschik je over de nodige voorzieningen (WiFi, elektriciteit, een tuintje, ...). Er is zelfs verse koemelk om van te proeven. In de buurt zijn er tal van eet- en dringelegenheden en kan je naar hartenlust wandelen en fietsen. 

Hooge Crater

Ook Camperpunt Hooge Crater werd door Camptoo uitgeroepen tot de top 5 van mooiste camperplaatsen. Wat begon als een coronaproject, is uitgegroeid tot één van de mooiste camperlocaties in België. 

Op de top van de Ieperboog vind je er acht camperplaatsen. Je geniet er van een adembenemend uitzicht op Ieper en Poperinge. Op wandelafstand heb je Bellewaerde en het Hooge Crater museum. Naast het museum is er een thema-café en officieel infopunt voor de Westhoek. Na je bezoek kan je er dus zeker van zijn dat je de mooiste plaatsen van de streek gezien hebt.

Meer camperplaatsen

Uiteraard zijn er nog andere camperplaatsen in de Westhoek.
Check deze op de website van Toerisme Westhoek

Deel deze pagina