Outside adventure

Outside adventure
Gepubliceerd op 17-11-2016
Outside brengt avontuur in de Westhoek! - Frie Scheldeman, Outside Adventures

Outside adventures begon als kleine onderneming en werd opgestart door Bart Vermeulen, die als leraar ook sportkampen organiseerde. Gaandeweg ontwikkelde hij een reisbureau, gevestigd te Poperinge, dat naast sportkampen ook ski- en andere reizen aanbiedt. Intussen breidde Outside zijn werking uit met het vakantiehuis op de Rodeberg,  Malpertuis, de ‘high ropes’ op de Kosmos en een heus adventure park net buiten de ring van Poperinge. Outside is dus niet enkel meer actief binnen de reissector, maar houdt zich ruimer bezig met toerisme en events, met een focus op jeugdvakanties en entertainment op maat.

Outside en tewerkstelling

Outside heeft een 250-tal medewerkers, waaronder een  equipe van zeven vaste monitoren en vier mensen in de organisatie. De overige medewerkers zijn freelance monitoren van verschillende slag: jobstudenten, maar ook afgestudeerden, vaak actief in het onderwijs.

Outside en de Westhoek

De werkkrachten van Outside komen hoofdzakelijk uit de regio – al wordt hun personeel ook breder gerekruteerd. Ook qua activiteit is Outside sterk verbonden met de regio: er zijn natuurlijk de eigen locaties in en rond Poperinge en het Heuvelland, maar men organiseert ook activiteiten in Vlamertinge en Oostduinkerke. Daarbij werkt Outside bij voorkeur samen met lokale partners om de mensen uit de regio een plezier te doen.

De klanten van Outside, die komen van heinde en ver. Intussen heeft Outside immers reeds tot ver buiten de regionen van de Westhoek zijn naam uitgebouwd – en aldus helpt Outside mee de Westhoek op de kaart te zetten!

Deel deze pagina