Ondernemer in de kijker | Jeroen Cauwelier | Reis & Event Kantoor UniQuest uit Poperinge

Ondernemer in de kijker | Jeroen Cauwelier | Reis & Event Kantoor UniQuest uit Poperinge
Gepubliceerd op 11-12-2020
"UniQuest Games is het resultaat en een perfect voorbeeld van hoe je als bedrijf in de Westhoek te midden van een existentiële crisis, toch kan innoveren en ‘blijven gaan’ door creativiteit, doorzetting en teamwork."

UniQuest Poperinge brengt avontuur & reizen naar je huiskamer met het escape game ‘The Hunt’

Dat de reiswereld wel heel zwaar getroffen wordt, is een open deur intrappen. En dus wordt het zoeken om die complete leegte in te vullen. Dat deed ook Jeroen Cauwelier van het bekende Reis & Event Kantoor UniQuest uit Poperinge. Afgelopen voorjaar moesten alle activiteiten door de gekende corona pandemie gestaakt worden. Zaakvoerder Jeroen Cauwelier: “Het gevolg was een tsunami aan annulaties,  herboekingen, uitstel van projecten, enz. Nieuwe aanvragen droogden op, perspectief op de toekomst smolt weg als sneeuw voor de zon. En jawel, op vandaag, zo’n acht maanden later, zijn we terug naar af.”

Dan kan een mens bij de spreekwoordelijke pakken blijven zitten of alternatieven zoeken. Dat laatste deed Cauwelier: “Enerzijds uit pure  noodzaak en anderzijds om ons bedrijf blijvend onder de aandacht te houden, wilden we absoluut bezig blijven. Geen evidentie wanneer de producten & diensten die je verkoopt, verboden zijn of ten stelligste worden afgeraden. Vanuit dit gegeven, ontwikkelden we afgelopen zomer een unieke openlucht escapegame. Het werd the Quest of Corona’s Box (www.coronasbox.be), wat meteen een schot in de roos bleek te zijn. De vele positieve reacties en feedback waren voor ons bedrijf en vooral voor ons team van medewerkers hartverwarmend en deden ons beslissen een vervolg hierop te creëren voor de komende donkere winterdagen.”

En dus werd ‘The Hunt’ geboren. Het gaat om een uniek thuisavontuur, boordevol unieke mysteries  en raadsels voor een avond vol spelplezier. Vergeet de klassieke Escape Box die je overal kan kopen en zoals er dertien in een dozijn zijn. Jeroen: “The Hunt neemt je mee in een verrassend verhaal, en laat je vanuit je eigen huiskamer de wereld rondreizen. Vanuit onze passie voor reizen en vanuit onze creativiteit in het organiseren van wereldwijde events, hebben we van The Hunt een levensecht thuisavontuur gemaakt. Tientallen uniek ontworpen documenten en voorwerpen nemen je mee naar een verborgen wereld, waarin jullie het lot van de mensheid in handen hebben. Elke box wordt door ons persoonlijk zelf samengesteld, met oog voor detail en heel veel passie! Jullie reizen de wereld rond doorheen drie continenten en leren onbekende locaties kennen. Wat ons concept exclusief maakt, is dat alle plaatsen en locaties die in het spel aan bod komen, ook echt bestaan. Alle puzzels en mysteries zijn specifiek per bestemming ontworpen en zijn verweven in de bestaande omgeving. Hiervoor hebben we met verschillende van onze buitenlandse partners samengewerkt, om te komen tot een uniek, internationaal avontuur dat je vanuit het comfort van je huiskamer en perfect coronaproof kan meemaken.”

UniQuest Games is het resultaat en een perfect voorbeeld van hoe je als bedrijf in de Westhoek te midden van een existentiële crisis, toch kan innoveren en ‘blijven gaan’ door creativiteit, doorzetting en teamwork.

Alle info en bestellingen op www.uniquestgames.com

 

Bron: 

Deel deze pagina