Ondernemen in De Panne | De Panne steekt take away in een kerstjasje!

Ondernemen in De Panne | De Panne steekt take away in een kerstjasje!
Gepubliceerd op 08-12-2020
"Verwen jezelf in De Panne en geniet van al het lekkers dat de aanbieders voor jou in petto hebben. Koop lokaal, dat maakt het altijd speciaal!"

De Panne steekt "take away" in een kerstjasje

De wereldwijde coronapandemie heeft ook de kustgemeente De Panne in zijn greep. De lokale ondernemers bleven echter niet bij de pakken zitten en sprongen op de spreekwoordelijke kar om hun producten te blijven aanbieden via webshops en take away. Het lokaal bestuur De Panne steunt hen promotioneel aan de hand van een website, promospot en affiches in het straatbeeld. Speciaal voor de feesten krijgt take away bovendien een kerstkostuumpje aangehesen en worden er twee leuke wedstrijden georganiseerd. Verwen jezelf in De Panne en geniet van al het lekkers dat de aanbieders voor jou in petto hebben. Koop lokaal, dat maakt het altijd speciaal!

 

Feestmenu

Speciaal voor eindejaar krijgt take away een kerstkostuumpje aangetrokken. Het feestmenu kan je perfect bestellen bij de plaatselijke ondernemers. Door sommige aanbieders zelf aan huis geleverd. Op vlak van gastronomie heeft De Panne bovendien een ijzersterke reputatie, eentje om vingers en duimen van af te likken. Voor ieders budget!

 

Ontdek eens iets nieuws?

Het afhalen van een gerechtje of volledig menu heeft tal van voordelen. Als klant maak je op een laagdrempelige manier kennis met de kunsten van de kok en ontdek je eventueel zo ook nieuwe gerechten. Als het in de smaak valt,  kan je nadien kiezen voor de volledige beleving, eens de restaurants weer open mogen.

Een overzicht van de deelnemende horecazaken vind je hier: take away De Panne

 

Win extra budget met twee wedstrijden!

Gezellig  en uitbundig vanuit je zetel shoppen, veel lekkere maaltijden afhalen bij de lokale horeca én je aankoop terugwinnen? Dat kan! Tot 25 januari 2021 ontvang je bij elke aankoop die je afhaalt bij de deelnemende handelszaken een wedstrijdformulier. Vul de nodige gegevens in en deponeer het formulier in de box aan het gemeentehuis (Zeelaan 21). Je maakt kans om tot € 250 te winnen!

Neem een ‘kiekje’ en neem deel aan de fotowedstrijd! Heb je een lekkere maaltijd besteld of een andere mooie aankoop gedaan (ook andere zaken doen hier aan mee: bekijk deze hier) ? Dan maak je ook kans op cadeaucheques met een waarde van € 125, € 75 of € 25. Tenminste, als je de fotograaf in je loslaat en een leuke foto van je nieuwe aanwinst maakt. Deel deze foto op de facebookpagina van dienst Lokale Economie De Panne met de vermelding #takeawaydepanneADK. Je kan je foto ook doormailen naar lokale.economie@depanne.be. Uiteraard steeds met vermelding van de handelszaak. Veel succes!

 

Ondernemen in De Panne

Een combinatie van een fysieke winkel met webshop, of een restaurant dat ook afhaalgerechten aanbiedt, lijkt het beste van twee werelden. Ideaal ook om de jongere bevolking optimaal te bereiken! Wens je ook te ondernemen in de kustgemeente, neem dan zeker contact op met de dienst Lokale Economie van De Panne. Je kan hen bereiken op het nummer 058-42 97 21 of via lokale.economie@depanne.be.  Zij staan je met plezier en met professionele raad en daad bij.

Toegegeven, bij het schrijven van dit artikel hebben wij alvast honger gekregen. Alle info vind je op www.depanne.be/takeaway.

  

Deel deze pagina