Start&GO community, een platform voor en door starters

Start&GO community, een platform voor en door starters
Gepubliceerd op 27-06-2022

Start&GO, een initiatief van POM West-Vlaanderen, lanceerde recent de Start&GO Community: een eigen communityplatform voor en door starters. Het is een interactief, digitaal plaform waar starters inspiratie vinden, contacten leggen en in gesprek gaan met elkaar. 

Start&GO 

West-Vlaanderen (en onze Westhoek) wordt traditioneel gekenmerkt door een sterk ondernemerschap. Het heeft onze regio economisch op de kaart gezet. Veelal familiaal gegroeide kmo’s vormen nog steeds het hart van onze economie, een hart dat tot ver buiten onze grenzen klopt. Om dit in de toekomst te blijven verzekeren, werd Start&GO opgezet. Start&GO biedt startende ondernemers tal van opleidingen, netwerkmomenten, coaching en professionele werkplekken aan.

Sinds kort kunnen we daar ook de online community Start&Go Community bijvoegen! Dit biedt een oplossing voor de overload aan informatie waarmee starters momenteel kampen. Via deze community kunnen ze contacten leggen, relevante informatie met elkaar delen en van elkaar leren.

De community

Momenteel is het plaform nog in een opstartfase. Een tiental ambassadeurs zijn betrokken bij de bouw van het platform en geven regelmatig feedback om het platform te optimaliseren. De community biedt tal van voordelen zowel voor de startende ondernemers, als voor de organisatie. Starters komen in contact met andere ondernemers en kunnen er een kennisdatabank raadplegen met blogposts, podcasts, sjablonen en filmpjes van partnerorganisaties. Voor Start&GO is het de ideale manier om te zien wat er leeft in de community. Aan de hand van het plaform, wordt de vraag naar opleidingen en workshops over bepaalde topics duidelijk.   

Zoek je zelf inspiratie, heb je een vraag en wil je andere startende ondernemers uit de Westhoek ontmoeten?
Dan is het interactieve platform van Start&GO exact wat je zoekt. 

Deel deze pagina